Pomiń nawigację
  • wersja mobilna
PROFITON
Wędzenie prostsze niż myślisz...
  • O firmie
  • Porady o wędzeniu
  • SKLEP INTERNETOWY
  • Kontakt
Produkty
  • Wędzarnie Bradley Smoker
  • Wędzarnia domowa ANUKA
  • Wędzarnia-Grill Kamado
  • Wędzarnie ogrodowe
  • Wędzarnie PROFITON
    • Wędzarnie izolowane
    • Wędzarnie nieizolowane
  • Akcesoria wędzarnicze
    • Haki
    • Igly
    • Marynaty, peklosól
    • Maszynki do mięsa
    • Nastrzykiwarki
    • Nici
    • Osłonki białkowe
    • Siatki wędliniarskie
    • Stjaki do wędzarni
    • Szynkowary
    • Termometry
    • Zrębki wędzarnicze bukowo -ochowe
A
A
A

Osłonki białkowe

Akcesoria wędzarnicze » Osłonki białkowe


Oferowany produkty to osłonki bialkowe w kolorze karmelowym o średnicy rękawa 65 i 80 mm. Stosowane do wyrobów wędliniarskich parzonych lub parzono-wędzonych (krakowska sucha, parzona czy szynkowa) Nadają wyrobom naturalny wygląd, pozwalają na uzyskanie wspaniałego koloru wędzenia, dobrze przepuszczają dym, wydajne w procesie produkcyjnym oraz są przyjazne dla środowiska. Sposób użycia: przed użyciem osłonkę moczyć w temp. ok. 20°C przez 15 min. w 10% roztworze soli. W czasie wędzenia nie przekraczać temp. wędzenia 90°C.

drukuj
« powrót
 
Copyright © 2012 php cms
CMS by Quick.Cms | Designed by Alpha Studio | Adapted by freetemplatescms.com