Pomiń nawigację
  • wersja mobilna
PROFITON
Wędzenie prostsze niż myślisz...
  • O firmie
  • Porady o wędzeniu
  • SKLEP INTERNETOWY
  • Kontakt
Produkty
  • Wędzarnie Bradley Smoker
  • Wędzarnia domowa ANUKA
  • Wędzarnia-Grill Kamado
  • Wędzarnie ogrodowe
  • Wędzarnie PROFITON
    • Wędzarnie izolowane
    • Wędzarnie nieizolowane
  • Akcesoria wędzarnicze
    • Haki
    • Igly
    • Marynaty, peklosól
    • Maszynki do mięsa
    • Nastrzykiwarki
    • Nici
    • Osłonki białkowe
    • Siatki wędliniarskie
    • Stjaki do wędzarni
    • Szynkowary
    • Termometry
    • Zrębki wędzarnicze bukowo -ochowe
A
A
A

Maszynki do mięsa

Akcesoria wędzarnicze » Maszynki do mięsa

Wilk do mięsa HENDI 12 lub 22

 

 

- przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii

- wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium

- korpus, lej załadowczyi pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej

- kołek dociskowy wykonany z tworzywa

- wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)

- średnica sitka 70 mm z otworami o O 6 mm

- waga: 19 kg

- nie jest przeznaczony do pracy ciągłej

- wyłącznik zgodny z normami EC oraz CE

drukuj
« powrót
 
Copyright © 2012 php cms
CMS by Quick.Cms | Designed by Alpha Studio | Adapted by freetemplatescms.com